4.10.2018

ΚΑΜΕΡΕΣ&ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΑ


Τα συστήματα cctv είναι απαραίτητα για την προστασία του χορού μια επιχειρήσεις η ενός σπιτιού για να μπορεί κάποιος να έχει τα μάτια του  σε όλο τον χορό όπου θα μπορούσε να εισβάλει κάποιος και να έχει το κεφάλι του ήσυχο είτε είναι εκεί είτε δεν είναι.
  •  Τα συστήματα αυτά χωρίζονται σε έγχρωμες κάμερες και ασπρόμαυρες κάμερες ανάλογα με τις απαίτησης του πελάτη. Οι κατηγόριες των καμερων χωρίζονται σε αδιάβροχες για εξωτερικούς χορούς με η χωρίς υπέρυθρα και σε κάμερες εσωτερικού χορού. Οι κάμερες με τα υπέρυθρα έχουν την δυνατότητα να διακρίνουν εύκολα κάποιον στο σκοτάδι και είναι η ιδανική λύση για τον οποιοδήποτε









 Σημαντικός παράγοντας σε αυτές είναι το σύστημα καταγραφής τους δηλαδή το dvr
όπου δουλεύουν με σκληρό δίσκο και έχουν την δυνατότητα να γράφουν για ένα μήνα σχεδόν ανάλογα με τον χορό του δίσκου

                          
 Οι κατηγόριες τους χωρίζονται σε dvr με 4 εισόδους κάμερας , με 8 εισόδους κάμερας και σε 16 εισόδους κάμερας ανάλογα με τις απαίτησης του χορού, άλλος ένας παράγοντας είναι το δικτυακό dvr και το μη δικτυακό dvr.
Το δικτυακό dvr έχει το προτέρημα ότι μπορείς να δεις μέσο ιντερνετ τις κάμερες σου οπουδήποτε στον κόσμο είτε με το κινητό σου είτε από οποιοδήποτε υπολογιστή με αυτόν τον τρόπο έχεις την δυνατότητα να ελέγχεις τον χορό σου οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις, ενώ το απλό dvr είναι μόνο για καταγραφή. αυτό αποφασίζεται  από τις  απαίτησης που έχει ο κάθε πελάτης και τι οικονομικοί λύση τον ενδιαφέρει.

 Εμείς σας προσφέρουμε την ιδανική λύση για τον χορό σας με μεγάλη ποικιλία καμερων και καταγραφικών  με την ποιο οικονομικοί για τον χορό σας βάση της γνώσεως μας πάνω στον σχεδιασμό του συστήματος και την σωστή του λειτουργία.