4.09.2018

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

 
Στον συναγερμό έχουμε 25ετη εμπειρία. Το σύστημα που χρησιμοποιούμε είναι μόνο ένα συγκεκριμένο μοντέλο, όπου η επιλογή του έγινε βάση μεγάλης ερευνάς για να καλύψει σωστά την ασφάλεια του κάθε σπιτιού. Κατασκευάζεται στο Ισραήλ που εγγυάται διαχρονική λειτουργία χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχει παρατηρηθεί ότι σε πολλά αλλά συστήματα ο πελάτης έχει προτιμήσει λόγο χαμηλής τιμής άγνωστης προέλευσης συστήματα με τεχνικούς χωρίς γνώση. Το αποτέλεσμα σε αυτές τις επιλογές είναι να δημιουργηθούν  μεγάλα προβλήματα σε σημείο που ο πελάτης να μην βάζει πλέον, άρα και λίγα λεφτά που έχει δώσει είναι λες και τα πέταξε.
Εμείς δείχνουμε την εμπειρία μας σε όλα αυτά τα συστήματα με παλαιότερη εφεύρεση  που είχε γίνει .Πατήστε ΕΔΩ να δείτε
  • Πολλοί ρώτησαν.
  • Τι είναι συναγερμός?
  • Ταιριάζει στο παλιό σπίτι?
  • Τι διαφορετικό έχετε εσείς από τους άλλους με τα ίδια συστήματα?

Η απάντηση είναι:
    1. Συναγερμός είναι ένα σύστημα που προστατεύει ένα σπίτι εσωτερικά η εξωτερικά ετσι ωστε να αποτρέψει οποιοδήποτε εισβολέα μέσα σε αυτό σε ανύποπτη μέρα και ώρα.
    2. Τα παλιά σπίτια δεν έχουν καλώδια εσωτερικά όπως έχουν τα ποιο καινούρια από κατασκευής τους, εμείς έχουμε την δυνατότητα να περάσουμε καλώδια από κρυφά σημεία χωρίς μερεμέτια η σκαψίματα στους τοίχους. Έχουμε βέβαια και το ασύρματο σύστημα αλλά αυτό είναι για μεγάλες απατήσεις.
Η διάφορα είναι ότι εμείς έχουμε μεγάλη εμπειρία και ποιότητα κατά την εγκατάσταση . Διότι το σημαντικότερο πρόβλημα σε πολλούς εγκαταστάτες είναι η κακή εγκατάσταση  που έχει ως αποτέλεσμα την κακή λειτουργία ενός συστήματος όσο και καλό ποιοτικά να είναι το σύστημα αυτό. Δεν είναι τυχαίο κάτι που είναι χαμηλής τιμής με καλό σύστημα συναγερμού.

 Στις εποχές μας η εγκληματικότητα μια ιδανική λύση στο φαινόμενο αυτό είναι το σύστημα συναγερμού.
 Τα συστήματα συναγερμού είναι χρήσιμα για την προστασία του σπιτιού σας από τους εισβολείς , μεγάλο ρόλο παίζει 
 τι ποιότητα κατασκευής έχουν και τι επεκτάσεις δίνονται 
στο σύστημα στο θέμα του προγραμματισμού του έτσι ώστε να είναι δύσκολο να το παραβιάσει κάποιος και να έχει παραμέτρους τέτοιες έτσι ώστε να προσαρμόζετε σε όλες τις απαιτήσεις του πελάτη
 
Η εγκατάσταση συναγερμού χρειάζεται ιδιαίτερη μελέτη για την σωστή λειτουργία του  συστήματος συνδυάζοντας  και την σωστή εγκατάσταση του.

Σημαντικό ρόλο παίζει η πλήρη προστασία του χορού με την σωστή μελέτη του δια να αποφευχθούν όλα τα αδύνατα σημεία του σπιτιού όπου θα μπορούσε κάποιος εισβολέας να εισχωρήσει μέσα σε αυτό.